Nazovite nas 01 5515 300

Radimo 365 dana u godini!

  • HR
  • EN
  • FR
  • DE
  • IT
  • SLO

Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanjem zubi uklanjamo mrlje i promjene boje koje nastaju od pušenja, obojene hrane i pića, naslaga plaka i kamenca, devitalizacije zubi i slično. Izbjeljivanje zubi najbrže je rješenje za bijele zube, a uz pravilnu oralnu higijenu postignuta bjelina može se održati i do 2 godine.

Riječ je o potpuno neinvazivnoj, sigurnoj i bezbolnoj metodi korigiranja boje zuba pomoću testiranih profesionalnih preparata. Oni ne oštećuju zubnu caklinu, a nakon tretmana prirodna boja i sjaj zuba dolaze do punog izražaja.

Izbjeljivanje zubi

Profesionalno izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi izvodi se pomoću oksidacijskih sredstava koja se u obliku gela nanose na površinu zubi. Sredstva za izbjeljivanje zubi razlikuju se s obzirom na koncentraciju aktivne supstancije i način aktivacije.
Prije nanošenja gela potrebno je očistiti tvrde i meke naslage, dobro ispolirati zube te zaštititi zubno meso. Gel za izbjeljivanje zubi primjenjuje se dva puta po 20 minuta, a cijeli postupak s pripremom i poliranjem traje oko sat vremena.

Treba imati na umu da se plombe, ljuskice i krunice ne mogu izbijeliti, ali prirodni zubi mogu postati i do 8 nijansi bjelji.

Nudimo i gel za izbjeljivanje zubi kod kuće. Pacijent prije spavanja sam aplicira gel na individualno izrađenu udlagu. Budući da je ovaj gel slabije koncentracije tretman treba ponavljati svaki dan kroz 1-3 tjedna.

Nakon izbjeljivanja zubi može se javiti privremena preosjetljivost  na toplo ili hladno, iritacija gingive i mekih tkiva. Međutim, korištenjem novih tehnika i materijala takve nuspojave svedene su na minimum i nestaju nakon nekoliko dana.

Bijeli zubi uljepšavaju osmijeh.

Riješite se mrlja na zubima i istaknite njihovu skrivenu ljepotu!

Nudimo Vam besplatne stručne konzultacije za izbjeljivanje zubi! Svoj besplatan termin možete dogovoriti na 01/5515-300 a imate li dodatnih pitanja slobodno nam pošaljite poruku.