Welcome to website

Osobni pristup prema svakom pacijentu | Videntis Dental centar

Naš odnos prema pacijentima

Naš odnos prema pacijentima

Naš odnos prema pacijentu

Njegujemo osoban pristup svakom pacijentu. Naglasak stavljamo na kvalitetu svake pojedine stomatološke terapije. Naš pristup u suprotnosti je masovnom naručivanju pacijenata koje se zatim gotovo rutinski obrađuje.

Očekivanje koje pred nas stavljate, a to je zdrav i lijep osmijeh, ispunjeno je samo ako zadovoljstvo našim radom traje još dugo nakon što napustite naš dentalni centar. Kada nas preporučite u krugu obitelji i prijatelja, smatramo da smo u cijelosti opravdali Vaše povjerenje.

Videntis-stomatolog-Zagreb-osoban-pristup-pacijentu
Alen-Vlahović-pacijent-Videntis-9

Pomažemo Vam prevladati strah

Dio našeg osobnog pristupa svakom pacijentu je i posebno razumijevanje za pacijente koji osjećaju strah od stomatologa. Doktor Vidović školovani je dentalni hipnoterapeut te po potrebi primjenjuje dentalnu hipnozu, kako na odraslima, tako i na djeci.

Sve stomatološke terapije koje bi mogle prouzročiti bol izvodimo u lokalnoj anesteziji. Koristimo anesteziju visoke kvalitete koja jamči brzo i snažno djelovanje.

Pažljivi prema djeci

Kada su u pitanju naši najmlađi pacijenti, redovito omogućujemo roditeljima da ih po nekoliko puta dovode na privikavanje i upoznavanje okoline. Stomatološke terapije za djecu kod nas se vrše kroz ugodan razgovor i igru. Više o dječjoj stomatologiji u Videntisu doznajte na našoj stranici „Dječja stomatologija“.

Kako bi svi naši pacijenti bili zadovoljni koristimo kako isprobane prakse i dokazane materijale, tako i nove metode i suvremene dosege dentalne medicine. Stoga smo u stanju osmisliti rješenja razmjerno osjećaju udobnosti naših pacijenata.

Videntis-stomatolog-Zagreb-pristup-djeci
Videntis-stomatolog-Zagreb-dr.Vidovic

Uspjeh stomatološke terapije i zdrav osmijeh temelje se na povjerenju između Vas i našeg tima. Vaše očekivanje je lijep i zdrav osmijeh. Kao osnivač i voditelj Dentalnog centra Videntis to Vam mogu jamčiti.

Dr. Ante Stjepan Vidović, voditelj Dentalnog centra Videntis

Potpis
Besplatne stručne konzultacije

Nešto Vas muči ili samo želite prikupiti informacije?

Kontaktirajte nas ili dođite na besplatne konzultacije naših stomatologa.
Naše ljubazno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja.