Welcome to website

Naš stručni tim stomatologa | Videntis Dental centar

Stomatolozi dentalnog centra Videntis

Stomatolozi dentalnog centra Videntis

Zbog sve bržeg razvoja implantologije, postupak ugradnje zubnih implantata zahtjeva izuzetno educirano osoblje te vrhunsku medicinsku opremu. Osoba koja se bavi implantologijom mora imati znanja iz povezanih disciplina – kirurgije, parodontologije, protetike, jer gotovi rad mora imati dugogodišnju funkciju i estetiku. Iskusan implantolog može kod svake zdrave odrasle osobe postaviti implantat.

Dentalni centar Videntis ima stručan i opremljen tim za ugradnju zubnih implantata. Implantiranje vodi dr. Ante Stjepan Vidović, koji se kao implantolog usavršavao na voditeljskim pozicijama u švicarskim i njemačkim poliklinikama. Studij stomatologije završio s najvišim uspjehom na Sveučilištu u Heidelbergu (Njemačka). Nakon studija radio je u Karlsruheu (Njemačka) u uglednoj stomatološkoj praksi, a od 2007. godine radio je klinikama u Fribourgu i Luzernu (Švicarska). 2015. godine otvara vlastiti dentalni centar na Zrinjevcu, u strogom središtu Zagreba (Hrvatska). Videntis dental centar opremljenu je po najvišim zapadnoeuropskim standardima. U ponudi ima klinički potvrđene implantološke sustave poput titanskih i keramičkih Straumann implantata, te Dental Ratio implantata.

Profesionalni fokus dr. Vidovića usmjeren je upravo na ugradnju zubnih implantata, estetsku stomatologiju te složene oralne operacije. Pacijentima omogućuje precizne konzultacije, ugradnju zubnih implantata vrhunske kvalitete te kompletnu podršku nakon ugradnje. Jedan je od rijetkih stomatologa u Hrvatskoj koji ugrađuje i keramičke implantate.

Najdoktor-2023-slo-1024x1024

Dr. Ante Stjepan Vidović je član međunarodnih implantoloških udruženja kao Deutsche Gesellschaft fur Implantologie (DGI), pohađa edukacijske programe za značajne implantacijske sustave kao Straumann, te sudjeluje na brojnim kongresima i seminarima iz implanto-protetske rehabilitacije. Dr. Vidović govori hrvatski, njemački, francuski i engleski jezik, što uvelike olakšava komunikaciju sa brojnim domaćim i stranim pacijentima.

Već 14 godina dr. Ante Stjepan Vidović se bavi dentalnom implantologijom strastveno pristupajući svakom zahvatu i pacijentu, rado prihvaćajući najsloženije slučajeve i kontinuirano usavršavajući svoje vještine. Za uspjeh implantološke terapije vrlo je važno međusobno povjerenje pacijenta i stomatologa, i zato odaberite iskusnog implantologa koji je sposoban odgovoriti na sve izazove u svakodnevnoj kirurškoj rutini i voljan u potpunosti Vam posvetiti svoje vrijeme i znanje.

Za izvrsnost u radu te kao potvrda posvećenosti pacijentima i njihovom zadovoljstvu, dr. Anti Stjepanu Vidoviću dodijeljena je titula Najdoktora. Tako je upravo prema izboru pacijenata proglašen jednim od najboljih stomatologa u Zagrebu u 2021. i 2022. godini.

Dogovorite besplatne konzultacije s Najdoktorom u 2023. godini

dr-Monika-Tajmer

Dr. Monika Tajmer je rođena u Slavonskom Brodu, a diplomirala je 2018. na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Uz hrvatski, aktivno se koristi engleskim jezikom.  U Videntisu svoj profesionalni razvoj usmjerava na ortodonciju. Svoju stručnost također usmjerava i na dječju stomatologiju.

Njezin pristup i razumijevanje svih potreba djece osigurava da posjet stomatologu bude pozitivno iskustvo za najmlađe pacijente.

Dr-Petra-Domislović

Dr. Petra Domislović je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2021. godine, s temom diplomskog rada Hijaluronska kiselina u dentalnoj medicini. Aktivno se koristi engleskim jezikom. Doktorica Domislović je uspješno završila i NAPREDNI MODUL DERMALNI FILERI LIP DESIGN (MEI).

Posebnu pažnju posvećuje i najmlađim pacijentima, tj. djeci.

Njena strpljivost i pažnja prema pacijentima su nevjerojatni. Njen personalizirani pristup osigurava da se individualne potrebe i želje pacijenata uvijek uzimaju u obzir. 

Kristina-Jemrić

Univ. bacc. dent. hig. Kristina Jemrić rođena je u Vinkovcima, a diplomirala je 2020. na Studiju dentalne higijene, Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku. U Videntisu radi kao dentalna higijeničarka, s interesom za nove tehnologije te osjećajem za preciznost i estetiku. 

Uz hrvatski, aktivno se koristi i engleskim jezikom. Njezina stručnost uključuje temeljito čišćenje zuba, uklanjanje plaka i kamenca te davanje savjeta o održavanju oralnog zdravlja.

Kristina je uvijek spremna odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam korisne savjete kako biste održali zdrav i lijep osmijeh. Posebno je omiljena među našim najmlađim pacijentima. 

Lina-chreki-videntis

Univ. bacc. dent. hig. Lina Chreki rođena je u Latakiji u Siriji, a diplomirala je 2021. godine na Studiju dentalne higijene, Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku. Kao voditeljica dentalne higijene, Lina je dio uspješnog stručnog tima Videntis. Svoju stručnost i znanje usavršava na brojim dodatnim edukacijama, a uz hrvatski se aktivno koristi i engleskim jezikom.

Ono što posebno ističemo kod Line je njezina empatija i pažnja prema pacijentima. Uvijek je tu da pruži podršku i umiri vas tijekom stomatoloških postupaka, osiguravajući ugodno i bezbolno iskustvo. Njezina ljubaznost i osmijeh svima ulijevaju povjerenje i stvaraju opuštenu atmosferu u našem centru.

Stekavši zavidno znanje i vještine u dentalnoj higijeni te svojim predanim radom i ljubaznošću, Lina, vedri duh našeg dentalnog centra je postala omiljena među svim pacijentima.

Zašto Videntis?

Videntis je međunarodno GCR akreditirani dentalni centar. Ponosni smo na ovo priznanje natprosječnog standarda i kvalitete naših usluga u dentalnoj medicini! Njegujemo osoban pristup svakom pacijentu. Naglasak stavljamo na kvalitetu svake pojedine stomatološke terapije. Trudimo se da svakome pacijentu u potpunosti posvetimo naše vrijeme i znanje. Povratne informacije naših pacijenata su nam jako bitne: one loše, kako bi naučili i usavršili se! – one dobre, kako bi ostali motivirani i na pravom putu!

Besplatne stručne konzultacije

Nešto Vas muči ili samo želite dodatne informacije?

Kontaktirajte nas ili dođite na besplatne konzultacije naših stomatologa.
Naše ljubazno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja.