Stomatolozi dentalnog centra Videntis

Stomatolozi dentalnog centra Videntis

Zbog sve bržeg razvoja implantologije, postupak ugradnje zubnih implantata zahtjeva izuzetno educirano osoblje te vrhunsku medicinsku opremu. Osoba koja se bavi implantologijom mora imati znanja iz povezanih disciplina – kirurgije, parodontologije, protetike, jer gotovi rad mora imati dugogodišnju funkciju i estetiku. Iskusan implantolog može kod svake zdrave odrasle osobe postaviti implantat.

Dentalni centar Videntis ima stručan i opremljen tim za ugradnju zubnih implantata. Implantiranje vodi dr. Ante Stjepan Vidović, koji se kao implantolog usavršavao na voditeljskim pozicijama u švicarskim i njemačkim poliklinikama. Studij stomatologije završio s najvišim uspjehom na Sveučilištu u Heidelbergu (Njemačka). Nakon studija radio je u Karlsruheu (Njemačka) u uglednoj stomatološkoj praksi, a od 2007. godine radio je klinikama u Fribourgu i Luzernu (Švicarska). 2015. godine otvara vlastiti dentalni centar na Zrinjevcu, u strogom središtu Zagreba (Hrvatska). Videntis dental centar opremljenu je po najvišim zapadnoeuropskim standardima. U ponudi ima klinički potvrđene implantološke sustave poput titanskih i keramičkih Straumann implantata, te Dental Ratio implantata.

Profesionalni fokus dr. Vidovića usmjeren je upravo na ugradnju zubnih implantata, estetsku stomatologiju te složene oralne operacije. Pacijentima omogućuje precizne konzultacije, ugradnju zubnih implantata vrhunske kvalitete te kompletnu podršku nakon ugradnje. Jedan je od rijetkih stomatologa u Hrvatskoj koji ugrađuje i keramičke implantate.

Dr. Ante Stjepan Vidović je član međunarodnih implantoloških udruženja kao Deutsche Gesellschaft fur Implantologie (DGI), pohađa edukacijske programe za značajne implantacijske sustave kao Straumann, te sudjeluje na brojnim kongresima i seminarima iz implanto-protetske rehabilitacije.

Dr. Ante Stjepan Vidović govori hrvatski, njemački, francuski i engleski jezik, što uvelike olakšava komunikaciju sa brojnim domaćim i stranim pacijentima.

Zašto Videntis i dr. Ante Stjepan Vidović?

Već 14 godina dr. Ante Stjepan Vidović se bavi dentalnom implantologijom strastveno pristupajući svakom zahvatu i pacijentu, rado prihvaćajući najsloženije slučajeve i kontinuirano usavršavajući svoje vještine. Za uspjeh implantološke terapije vrlo je važno međusobno povjerenje pacijenta i stomatologa, i zato odaberite iskusnog implantologa koji je sposoban odgovoriti na sve izazove u svakodnevnoj kirurškoj rutini i voljan u potpunosti Vam posvetiti svoje vrijeme i znanje.

Besplatne stručne konzultacije

Nešto Vas muči ili samo želite prikupiti informacije?

Kontaktirajte nas ili dođite na besplatne konzultacije naših stomatologa.
Naše ljubazno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja.