Welcome to website

Stomatolog Zagreb | Privatni stomatolog | Videntis Dental centar

Zubar Zagreb

                                                                                                                                                           Dobrodošli u Videntis Dental centar gdje je Vaš osmijeh naša briga!

Videntis je suvremena stomatološka ordinacija koja okuplja vrsne, iskusne i stručne doktore stomatologije u čijim ste rukama uvijek sigurni. Naši stomatolozi, kao i ostatak našeg Videntis tima, uvijek su nasmijani i ljubazni te će se pobrinuti da i Vi izađete nasmijani iz naše zubarske ordinacije u Zagrebu.

Zadovoljstvo pacijenata je ono što nas pokreće i motivira, a naš glavni cilj je zdravlje vaših zubi. Mi nismo još jedan privatni stomatolog u nizu – mi smo Vaš obiteljski stomatolog kod kojeg se možete osjećati kao kod kuće te dolaziti na tretmane bez zadrške ili straha.

Zubar kojem vjerujete

Povjerenje između stomatologa i pacijenta iznimno je važno za uspjeh svake stomatološke terapije. Upravo iz tog razloga, jedan od glavnih ciljeva zubarske ordinacije Videntis je pomoći pacijentima da se oslobode straha od zubara. U tome je ključna otvorena komunikacija, kao i strpljivo pružanje odgovora na pitanja pacijenata.

Veliku ulogu u ostvarivanju odnosa povjerenja s pacijentima igra i činjenica da se Videntis Dental centar oslanja na najsuvremenije metode rada u stomatologiji, kao i na dokazane i isprobane prakse. Videntis je Vaš stomatolog od povjerenja, a kroz svoj rad, pristup i kontinuirani rast uvijek težimo opravdati to povjerenje.

Zašto odabrati Videntis Dental centar?

Videntis zubarska ordinacija Zagreb okuplja liječnike dentalne medicine koji će Vam pružiti potpunu i vrhunsku uslugu, omogućiti ugodno iskustvo odlaska zubaru, te osigurati zdravlje Vaših zuba i prekrasan osmijeh.

Individualan pristup

U našoj zubarskoj ordinaciji vjerujemo da je kvalitetna terapija moguća jedino uz individualan pristup svakom pacijentu. Upoznavanje s Vašim dentalnim i životnim navikama pomoći će nam da odaberemo adekvatnu stomatološku terapiju i postignemo iznimno uspješne rezultate.

Vrhunski stručnjaci

Svi naši stomatolozi imaju godine iskustva iza sebe, uključujući i voditelja našeg centra, dr. dentalne medicine Antu Stjepana Vidovića. Dr. Vidović se obrazovao i usavršavao u Njemačkoj i Švicarskoj, a većinu svog radnog vijeka proveo je na vodećim pozicijama u švicarskim stomatološkim poliklinikama. S njim na čelu, možemo Vam jamčiti iznimnu stručnost, profesionalnost, te stomatološke standarde najviše kvalitete.

Suvremena tehnologija

Videntis Dental centar opremljen je suvremenim stomatološkim uređajima pomoću kojih možemo precizno dijagnosticirati različita stanja i oboljenja zubi te ih liječiti na učinkovit i ciljan način.

GCR akreditiran dentalni centar

Vaš najbolji privatni stomatolog Zagreb ponosi se međunarodnom GCR akreditacijom koja se dodjeljuje vodećim poliklinikama diljem svijeta koje ispunjavaju visoke standarde uspješnosti i kvalitete. Četiri glavna kriterija uključuju tehnološku opremljenost, stručnost, kvalitetu usluge, te povratne informacije pacijenata. Videntis Dental centar zadovoljava sva četiri!

Brinemo i za najmlađe

Naši najmlađi i najhrabriji pacijenti zaslužuju posebnu brigu, kao i nagradu za hrabrost i strpljenje. Preglede i terapije najmlađih pacijenata provodimo s posebnom pažnjom, kroz igru i ugodan razgovor. Roditeljima smo također omogućili da prije zakazanog termina dovedu dijete na upoznavanje sa stomatologom i privikavanje na novo okruženje.

Što pacijenti mogu očekivati u Videntisu?

Svi članovi Videntis tima pomoći će Vam da se osjećate opušteno, sigurno i zbrinuto u našoj zubarskoj ordinaciji u Zagrebu, bez obzira na vrstu pregleda ili zahvata zbog kojeg ste došli.

Od prijema do rastanka, Vi ste nam najvažniji

Vaš najbolji stomatolog Zagreb uvijek Vas stavlja na prvo mjesto. U našem dentalnom centru uvijek se pridržavamo visokih standarda, kako u svojoj usluzi, tako i u komunikaciji. Kod nas ćete se osjećati ugodno i zbrinuto od trenutka kada uđete u zubarsku ordinaciju do trenutka kada nas napustite.

Uvijek smo otvoreni za Vas

Hitno Vam treba zubar, a vikend je ili praznik? Bez brige, Vaš privatni zubar Zagreb uvijek je tu za Vas! Otvoreni smo 365 dana u godini kako biste mogli potražiti stručnu stomatološku pomoć u svakom trenutku. Naš dežurni stomatolog u Zagrebu primit će Vas čak i vikendom ili praznikom.

Imamo odgovore na Vaša pitanja

Svako Vaše pitanje u Videntisu će naići na stručan i detaljan odgovor. Iz dugogodišnjeg iskustva znamo da je informirani pacijent najbolji pacijent, stoga se svaki zubar naše zubarske ordinacije Zagreb trudi otvoreno razgovarati s Vama i pružiti Vam sve informacije koje su Vam potrebne.

Komuniciramo na više jezika

Tu smo i za sve naše inozemne pacijente! Svaki član našeg Videntis tima govori barem dva strana jezika, stoga se i inozemni pacijenti kod nas mogu osjećati ugodno.

Moderan ambijent i ugodna atmosfera

Osim suvremene stomatološke aparature, u Videntis Dental Centru očekuje Vas moderno opremljen ambijent i ugodna atmosfera. Dok čekate na prijem, ponudit ćemo Vas kavom, čajem ili drugim napitkom po izboru. A ako niste sigurni kako ćete nakon kave kod zubara ili ako niste stigli obaviti oralnu higijenu prije dogovorenog termina – ne brinite! Kod nas Vas čekaju i jednokratne četkice kojima možete oprati zube.

 • Jakov Varga

  Znanje, iskustvo, savjeti, pozitivna energija i ugodna atomosfera.. Zaista samo rijeci pohvale za njihove usluge stomatologija Zagreb!

 • Darijo Miletić

  Topla preporuka za Videntis na temelju višegodišnjeg iskustva. Stručna, profesionalna, neposredna i povrh svega moralna , uvijek bira najbolje rješenje za pacijenta! Najbolji zubar Zagreb!

 • Brankica Lončar

  Ljubaznost, predanost pacijentu, kvaliteta, odgovornost, Znanje, upornost, odlicna usluga! sve su to vrline koje krase privatnog stomatologa u Videntisu. Tople preporuke svakome.

 • Željka Tomić

  Videntis je razlog zbog kojeg ponovo imam osmjeh na licu 🙂 Zahvaljujući zubarima iz Videntisa, nestao je strah! Idem kod zubara sretna, kao da idem u šoping 😉 Ne postoje riječi s kojima bih vjerodostojno opisala njihovu stručnost, profesionalnost! Jednostavno - najbolji stomatolozi u Zagrebu! Počašćena sam što sam njihov pacijent, već dugo, dugo, dugo godina! Njena ordinacija je poput najopuštenijeg mjesta na svijetu 🙂 Sve sto napišem za Videntis, malo je, jednostavno, treba postati njihov pacijent i vratiti osmjeh na lice :))

 • Gabriela Ivanec

  Profesionalnost, meritornost, ljubaznost, sve na jednom mjestu. Sve pohvale i preporuke za dr dentalne medicine.

 • Cvita Babić

  Tople preporuke za zubare u Videntisu i cijelo osoblje osoblje! Ako vam treba zubar u Zagrebu, oni su rješenje!

 • Franko Tadić

  Fantastična usluga, vrhunski stomatolog!

 • Igor Barić

  Izuzetno stručni i ljubazni stomatolozi u Zagrebu, a pristupačnih cijena.

 • Brankica Barić

  Toliko pozitivnih iskustava imam s Videntisom!! Ako vam treba stomatolog Zagreb centar ovo je najbolji odabir za vas!!

 • Tuga Topić

  Ako vam treba zubarska ordinacija zagreb, preporucujem Videntis jer nećete pogriješiti!!

 • Branko Jelić

  Uvjerljivo najbolji stomatolog u Zagrebu!! stručnost, ljubaznost, usluga, cijena, čistoća, sve sve sve!

 • Petra Debeljak

  Najbolji zubar u Zagrebu. . . dobar savjet. . . dobar tretman. . . dobar rezultat

 • Tereza Duvnjak

  Komplet osoblje i doktori veoma profesionalni. Usluga za preporuku!???????? Jedna recenica: najbolji privatni zubar!!

 • Srebrenko Marušić

  Ugodna I prijateljska atmosfera! Odlicna usluga! Hvala na ljubaznosti I savijetima! Najbolji privatni stomatolog u Zagrebu!

 • Aleksandar Grubišić

  Profesionalan pristup, Ljubazno i strucno osoblje... Hvala na prijateljskom prijemu i svemu sto ste napravili za mene! Ako vam treba privatni stomatolog Zagreb, samo naprijed i nazovite Videntis!

 • Tonka Mijatović

  Zelim se zahvaliti svima u zubarskoj ordinaciji za moje kratko vrijeme boravka i razumjevanja! moj osmjeh i moji zubi su prelijepi! hvala puno svima! budite pozdravljeni.

 • Ljubica Debeljak

  Čista desetka. Ovo je dr dentalne medicine za  mog muža, njegovog brata, snahu, moju sestru, zeta i naše prijatelje! Ma svi dolazimo kod ovog stomatologa u Zagrebu. 

 • Jagoda Perković

  Klinika koja ima velik broj specijalista i usluga koje pruža. Ugodno i ljubazno osoblje. Meni je trebala stomatologija i to sam pronašla ovdje! Sve pohvale!

 • Fran Knežević

  Odlična organizacija,profesionalnost i kvaliteta te vrlo ljubazno osoblje i pristupačna cijena. Definitivno preporučujem svima kojima treba stomatolog Zagreb.

 • Godemir Mijatović

  Definitivno najbolja klinika u Zagrebu! profesionalnost, stručnost, čistoća, dalko iznad prosjeka cijele Hrvatske i definitivno topla preporuka i svaka pohvala cijelom osoblju i preljubaznim sestrama. Googlajte zubar Zagreb i sve će vam biti jasno!

 • Tihomil Lukić

  Vrhunska usluga, profesionalno osoblje, sve pohvale. Najbolji zubar u Zagrebu!

 • Anđa Šimunović

  Najbolja ocjena za ovog stomatologa u Zagrebu. Posebno pohvaljujem dobru organizaciju, uredjenost, kao i čistoću ordinacije!

videntis-logo

Glavne usluge koje nudi Vaš najbolji stomatolog Zagreb:

Cjenik stomatoloških usluga

Videntis privatni stomatolog Zagreb uvijek Vam osigurava najbolji omjer cijene i kvalitete. Prvi pregled kod nas uvijek je besplatan i potpuno bez obveza, a raspon cijena naših najčešćih usluga možete pronaći ovdje.

Za više informacija o cijenama stomatoloških usluga, slobodno nas kontaktirajte ili rezervirajte termin za besplatne konzultacije. 

Besplatne konzultacije i prvi pregled – obratite nam se!

Vaš najbolji zubar u Zagrebu uvijek je tu za Vas! U Videntis Dental Centru bez obaveza i ustručavanja ugovorite svoj prvi pregled ili dogovorite stručne konzultacije potpuno besplatno. Naši zubari u Zagrebu na raspolaganju su Vam i rado će Vam pomoći.
kontakt