Welcome to website

Akcije i pogodnosti u Videntisu - Dental centar Videntis

Akcije i pogodnosti u Videntisu

Akcije i pogodnosti u Videntisu

U Videntis Dental centru, osim kvalitetne usluge i iskusnog i pristupačnog osoblja, očekuje Vas i niz dodatnih pogodnosti!

U nastavku saznajte što Vam sve nudimo.

Besplatne stručne konzultacije

Razmišljate o nekom stomatološkom zahvatu? Imate problema sa zubima, ali niste sigurni koliko je ozbiljno i koje je najbolje rješenje? U potrazi ste za stomatološkim savjetom ili dodatnim informacijama?

Slobodno nas kontaktirajte i dođite u Videntis Dental centar na besplatne stručne konzultacije .

Naše ljubazno i stručno osoblje rado će vas pregledati i dati Vam odgovore na sva Vaša stomatološka pitanja. Svakom pacijentu maksimalno se posvećujemo i trudimo se što detaljnije Vas informirati i savjetovati.

Stručne konzultacije su bez ikakvih obveza, bez obzira na vrstu usluge koju trebate, stoga nam se javite bilo kada i bez ustručavanja. Otvoreni smo 365 dana u godini!

20% popusta na zubne implantate (Straumann)

Straumann implantati Dr.Vidovic Videntis

Implantati za osmijeh iz snova! 

Muči vas problem bezubosti, a sanjate o prekrasnom osmijehu? Ne brinite, jer uz nas su takvi snovi ostvarivi!

Implantati su idealno rješenje koje vam pruža samopouzdanje i prekrasan osmijeh, a dr. Ante Stjepan Vidović je stručnjak, tj. vodeći stomatolog specijaliziran za implantologiju u dentalnom centru Videntis. 


Bez obzira jeste li izgubili jedan zub ili vam nedostaje više njih, dr. Vidović će vam pružiti vrhunsku njegu i rezultate koji će vas oduševiti. 

Rezervirajte svoj termin i iskoristite 20% popusta na visokokvalitetne Straumannove implantate.

Ravan i zdrav osmijeh uz fiksni zubni aparatić ili Invisalign prozirne udlage!
Ponuda mjeseca - 20% popusta na sve zubne aparatiće

videntis ortodoncija

Svjesna sedacija i rad s djecom s poteškoćama

Roditeljima djece s poteškoćama ili posebnim potrebama odlazak stomatologu često predstavlja velik izazov. S druge strane, i mnogim stomatolozima je rad s takvom djecom izazovan pa se roditelji, nažalost, znaju susretati s odbijenicama.

No Videntis tim je drugačiji. Vrlo rado, pažljivo i strpljivo radimo s djecom s poteškoćama i posebnim potrebama – kao što su djeca s autizmom – koja ne mogu mirno sjediti u stolcu te kojoj je proces pregleda ili popravka zuba izrazito stresan i nepoznat.

U Videntis Dental centru smatramo da je stvaranje odnosa povjerenja s našim najmlađim pacijentima iznimno važno pa im pristupamo s posebnom brigom i još većim razumijevanjem. A osim posebnog pristupa, roditeljima na raspolaganje stavljamo i tehniku svjesne sedacije koja se pokazala iznimno učinkovitom u radu s djecom koja se boje stomatologa ili ne mogu mirno sjediti.

Svjesna sedacija je potpuno siguran postupak opuštanja djeteta za vrijeme kojeg je dijete pri svijesti. Njime se eliminira osjećaj tjeskobe, straha i anksioznosti pa je dijete spremnije na suradnju sa stomatologom te odlazi kući bez neugodnih iskustava. Tako cijeli proces posjete stomatologu postaje lakši i manje stresan i za roditelje.

Načini plaćanja

  • Zagrebačka banka: Master do 24 rate beskamatno, Maestro do 12 rata beskamatno
  • Privredna banka: Master, Maestro i Viza do 6 rata beskamatno
  • American Express: do 6 rata beskamatno, potrošački kredit od 24 do 60 rata
Videntis-stomatolog Zagreb-nacini placanja