Akcije i pogodnosti u Videntisu

Akcije i pogodnosti u Videntisu

U Videntis Dental centru, osim kvalitetne usluge i iskusnog i pristupačnog osoblja, očekuje Vas i niz dodatnih pogodnosti!

U nastavku saznajte što Vam sve nudimo.

Dadilja u Videntisu

Imate zakazan termin kod nas, a nema Vam tko pričuvati dijete? Bez brige! U Videntisu uvijek mislimo na Vas te svim našim pacijentima na raspolaganju stoji naša dadilja, i to potpuno besplatno.

Djeca su uvijek dobrodošla u Videntis Dental centar, a bez obzira dolaze li k nama na pregled i popravak zubića ili samo kao Vaša pratnja, rado ćemo se pobrinuti za njih. Naša dadilja animirat će Vaše dijete dok ste Vi na zahvatu ili pregledu i riješiti Vas brige i stresa dok ste u našoj ordinaciji.

Na raspolaganju imamo igračke za djecu, a po želji, odnosno Vašem dopuštenju, dadilja može izvesti vaše dijete i u šetnju u obližnji Zrinjevac.

Rođendanski Invisalign popust

Bliži se rođendan Vama ili Vašim najdražima? Proslavite ga uz Videntis! Vaš osmijeh naša je briga, a Vaša sreća i zadovoljstvo naš je glavni cilj.

Svoje pacijente redovito uveseljavamo transformacijama njihova osmijeha, te zdravim i ravnim zubima, a povodom rođendana želimo to veselje dodatno povećati. Upravo zato, svima onima koji žele izravnati svoje zube, za rođendan poklanjamo 15% popusta na nevidljivi Invisalign aparatić za zube!

Obratite nam se tijekom cijele godine i darujte sebi, članu svoje obitelji ili prijateljima za rođendan 15% popusta na Invisalign.

Besplatan prvi pregled

Razmišljate o nekom stomatološkom zahvatu? Imate problema sa zubima, ali niste sigurni koliko je ozbiljno i koje je najbolje rješenje? U potrazi ste za stomatološkim savjetom ili dodatnim informacijama?

Slobodno nas kontaktirajte i dođite u Videntis Dental centar na besplatne stručne konzultacije ili besplatan prvi pregled!

Naše ljubazno i stručno osoblje rado će vas pregledati i dati Vam odgovore na sva Vaša stomatološka pitanja. Svakom pacijentu maksimalno se posvećujemo i trudimo se što detaljnije Vas informirati i savjetovati.

Svaki prvi pregled je besplatan i bez ikakvih obveza, bez obzira na vrstu usluge koju trebate, stoga nam se javite bilo kada i bez ustručavanja. Otvoreni smo 365 dana u godini!

Prijavite se na newsletter i ostvarite popust!

U Videntis Dental Centru, pacijenti i njihovo zadovoljstvo uvijek su nam na prvom mjestu, stoga smo za vas pripremili popust dobrodošlice za uslugu izbljeljivanja zuba!.

Pretplatite se na naš besplatni newsletter i ostvarite 20% popusta na izbjeljivanje zuba!

Ne propustite iskoristiti ovu odličnu akciju i kontaktirajte nas već danas! Svaki prvi pregled je potpuno besplatan, dođite bez obveze!

Pogledajte svoj novi Invisalign osmijeh

Želite saznati kako bi Vaš osmijeh mogao izgledati nakon Invisalign terapije? Uslikajte jedan selfie i provjerite!

Ovaj posebno dizajniran Invisalign alat omogućuje Vam da uz pomoć samo jedne fotografije pogledate kako bi Vaš osmijeh mogao izgledati nakon nošenja Invisalign aparatića za ravnanje zubi.

Sve što trebate napraviti jest kliknuti na donji link putem svog mobilnog uređaja i fotografirati se, odnosno uslikati jedan selfie. Nakon učitavanja, moći ćete vidjeti dvije fotografije – prije i poslije. Fotografija „prije“ bit će ona koju ste uslikali i učitali, a fotografija „poslije“ pokazat će Vam potencijalne rezultate Invisalign terapije, odnosno Vaš novi osmijeh s ravnim zubima.

Provjerite sami klikom na link!

Svjesna sedacija i rad s djecom s poteškoćama

Roditeljima djece s poteškoćama ili posebnim potrebama odlazak stomatologu često predstavlja velik izazov. S druge strane, i mnogim stomatolozima je rad s takvom djecom izazovan pa se roditelji, nažalost, znaju susretati s odbijenicama.

No Videntis tim je drugačiji. Vrlo rado, pažljivo i strpljivo radimo s djecom s poteškoćama i posebnim potrebama – kao što su djeca s autizmom – koja ne mogu mirno sjediti u stolcu te kojoj je proces pregleda ili popravka zuba izrazito stresan i nepoznat.

U Videntis Dental centru smatramo da je stvaranje odnosa povjerenja s našim najmlađim pacijentima iznimno važno pa im pristupamo s posebnom brigom i još većim razumijevanjem. A osim posebnog pristupa, roditeljima na raspolaganje stavljamo i tehniku svjesne sedacije koja se pokazala iznimno učinkovitom u radu s djecom koja se boje stomatologa ili ne mogu mirno sjediti.

Svjesna sedacija je potpuno siguran postupak opuštanja djeteta za vrijeme kojeg je dijete pri svijesti. Njime se eliminira osjećaj tjeskobe, straha i anksioznosti pa je dijete spremnije na suradnju sa stomatologom te odlazi kući bez neugodnih iskustava. Tako cijeli proces posjete stomatologu postaje lakši i manje stresan i za roditelje.

Invisalign akcija u listopadu do - 30%

Ostvarite veliki popust do čak 30% na Invisalign nevidljiv aparatić za zube. Invisalign je rješenje za kompleknse ortodonske probleme. 

Popusti u listopadu!

  • -30% na Invisalign Comprehensive
  • -20% na Invisalign LITE
  • -10% na Invisalign  Express

Načini plaćanja

  • Zagrebačka banka: Master do 24 rate beskamatno, Maestro do 12 rata beskamatno
  • Privredna banka: Master, Maestro i Viza do 6 rata beskamatno
  • American Express: do 6 rata beskamatno, potrošački kredit od 24 do 60 rata
Besplatni pregled
Rezervirajte termin