Welcome to website

Akcije i pogodnosti u Videntisu - Videntis

Akcije i pogodnosti u Videntisu

Akcije i pogodnosti u Videntisu

U Videntis Dental centru, osim kvalitetne usluge i iskusnog i pristupačnog osoblja, očekuje Vas i niz dodatnih pogodnosti!

U nastavku saznajte što Vam sve nudimo.

Pogledajte svoj novi Invisalign osmijeh na 20% popusta!

Želite saznati kako bi Vaš osmijeh mogao izgledati nakon Invisalign terapije? Uslikajte jedan selfie i provjerite!

Ovaj posebno dizajniran Invisalign alat omogućuje Vam da uz pomoć samo jedne fotografije pogledate kako bi Vaš osmijeh mogao izgledati nakon nošenja Invisalign aparatića za ravnanje zubi.

Sve što trebate napraviti jest kliknuti na donji link putem svog mobilnog uređaja i fotografirati se, odnosno uslikati jedan selfie. Nakon učitavanja, moći ćete vidjeti dvije fotografije – prije i poslije. Fotografija „prije“ bit će ona koju ste uslikali i učitali, a fotografija „poslije“ pokazat će Vam potencijalne rezultate Invisalign terapije, odnosno Vaš novi osmijeh s ravnim zubima. 

Javite nam se što prije i iskoristite aktualni popust od 20% na Invisalign udlage.

 

Besplatne stručne konzultacije

Razmišljate o nekom stomatološkom zahvatu? Imate problema sa zubima, ali niste sigurni koliko je ozbiljno i koje je najbolje rješenje? U potrazi ste za stomatološkim savjetom ili dodatnim informacijama?

Slobodno nas kontaktirajte i dođite u Videntis Dental centar na besplatne stručne konzultacije.

Naše ljubazno i stručno osoblje rado će vas pregledati i dati Vam odgovore na sva Vaša stomatološka pitanja. Svakom pacijentu maksimalno se posvećujemo i trudimo se što detaljnije Vas informirati i savjetovati.

Stručne konzultacije su bez ikakvih obveza, bez obzira na vrstu usluge koju trebate, stoga nam se javite bilo kada i bez ustručavanja. Otvoreni smo 365 dana u godini!

ESTETSKI PAKET

teoxane fileri
dr petra

Dentalni Centar Videntis se ponosi svojim pristupom funkcionalnosti i estetici zahvata koji su dostupni našim pacijentima. Novi dodatak našoj filozofiji „Vaš osmjeh je naša briga“ su:

  • Teoxane dermalni lip fileri
  •  

– Promo ponuda tokom cijelog lipnja – dermalni lip fileri za punije usne, prirodnog izgleda samo 150€

Svjesna sedacija i rad s djecom s poteškoćama

Roditeljima djece s poteškoćama ili posebnim potrebama odlazak stomatologu često predstavlja velik izazov. S druge strane, i mnogim stomatolozima je rad s takvom djecom izazovan pa se roditelji, nažalost, znaju susretati s odbijenicama.

No Videntis tim je drugačiji. Vrlo rado, pažljivo i strpljivo radimo s djecom s poteškoćama i posebnim potrebama – kao što su djeca s autizmom – koja ne mogu mirno sjediti u stolcu te kojoj je proces pregleda ili popravka zuba izrazito stresan i nepoznat.

U Videntis Dental centru smatramo da je stvaranje odnosa povjerenja s našim najmlađim pacijentima iznimno važno pa im pristupamo s posebnom brigom i još većim razumijevanjem. A osim posebnog pristupa, roditeljima na raspolaganje stavljamo i tehniku svjesne sedacije koja se pokazala iznimno učinkovitom u radu s djecom koja se boje stomatologa ili ne mogu mirno sjediti.

Svjesna sedacija je potpuno siguran postupak opuštanja djeteta za vrijeme kojeg je dijete pri svijesti. Njime se eliminira osjećaj tjeskobe, straha i anksioznosti pa je dijete spremnije na suradnju sa stomatologom te odlazi kući bez neugodnih iskustava. Tako cijeli proces posjete stomatologu postaje lakši i manje stresan i za roditelje.

Načini plaćanja

  • Zagrebačka banka: Master do 24 rate beskamatno, Maestro do 12 rata beskamatno
  • Privredna banka: Master, Maestro i Viza do 6 rata beskamatno
  • American Express: do 6 rata beskamatno, potrošački kredit od 24 do 60 rata